برگزاری کارگاه «مسیر آینده شغلی من» در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۰ کد : ۵۲۵۵ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۰۰۱۶

کارگاه مسیر آینده شغلی من طبق برنامه ریزی در تاریخ 21 آبان 1402 ساعت نه و نیم با شرکت تعداد حدود 150 نفر دانشجو و برخی از اعضا هیات علمی و مهمانان مدعو در تالار تربیت دانشکده برگزار شد.

جلسه با قرائت قرآن و سرود ملی آغاز شد و سپس به ترتیب اساتید محترم جناب آقای دکتر ادیب (رئیس دانشکده)، دکتر حبیبی (عضو کمیته کارآفرینی)، دکتر زارعان (عضو گروه روانشناسی)، دکتر محمودی (عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی)، دکتر زوارقی (عضو هیات علمی گروه علم و اطلاعات و دانش شناسی) و آقای بیرامی (کارآفرین مدعو) در زمینه های مرتبط با محور های کارگاه مطالب خود را ارائه نمودند.

دکتر ادیب به عنوان رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و حضار و قدردانی از برگزارکنندگان کارگاه، مطالبی را درباره اهمیت کارآفرینی در جامعه امروز بیان کردند و بر نقش آموزش در این زمینه تاکید نمودند و در عین حال انگیزه و باور را به عنوان دو بال اصلی برای کارآفرینی نام بردند.

لازم به ذکر است که کارگاه در نهایت ضمن پذیرایی از حاضرین، گواهی حضور در جلسه صادر و تحویل شد.