بیست و ششمین نشست علمی گروه روانشناسی دانشگاه تبریز: کارگاه آموزشی نرم افزار SPSS

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۷ کد خبر : ۵۲۵۶ اخبار تصویری

بیست و ششمین جلسه از سری نشست های علمی گروه روانشناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز در ساعت 12:30، 20 آذر، سال1395، در کلاس 304 دانشکده، با عنوان کارگاه آموزشی نرم افزار SPSS توسط خانم دکتر ماشینچی، و با حضور مدیریت محترم گروه روانشناسی خانم دکتر خانجانی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز برگزار گردید.

طی این جلسه ابتدا توضیحاتی در خصوص نرم افزار SPSS و ویرایش های جدید آن و محدودیت های این نرم افزار، داده شد. سپس نحوه عمل نرم افزار مربوطه با جزئیات توضیح داده شد و از موارد تدریس شده می توان به طرح های پژوهش، استفاده از پنجره تعریف متغیرهای پژوهش، پیش شرط های عمومی و اختصاصی به ویژه طرح پیش آزمون-پس آزمون چند متغیره و... اشاره کرد.

جلسه مذکور با سوالات دانشجویان و پاسخ های خانم دکتر ماشینچی پایان یافت.

نظر شما :