بیست و پنجمین نشست علمی گروه روانشناسی دانشگاه تبریز: همبودی افسردگی و اضطراب مروری بر مدل ها

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۰ کد خبر : ۵۲۵۵ اخبار تصویری

بیست و پنجمین جلسه از سری نشست های علمی گروه روانشناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز در ساعت 12:30، 15 آذر، سال1395، در کلاس 304 دانشکده، با عنوان همبودی افسردگی و اضطراب و مروری بر مدل ها، توسط خانم دکتر اعتمادی نیا، و با حضور مدیریت محترم گروه روانشناسی خانم دکتر خانجانی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز برگزار گردید.

ابتدا خانم دکتر اعتمادی نیا مقدمه ای در رابطه با افسردگی و اضطراب به طور جداگانه ارائه دادند. سپس به همبودی این دو اختلال و همچنین توضیحاتی در رابطه با مدل های بالو، واتسون پرداختند. جلسه با توضیحاتی در رابطه با سه روش شکل گیری آسیب پذیری به اضطراب و افسردگی ادامه یافت.

در انتها با سوالات دانشجویان و پاسخ های خانم دکتر اعتمادی نیا پایان یافت.

نظر شما :