هفدهمین نشست علمی گروه روان شناسی: زبان بدن

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۵ اطلاعیه ها
هفدهمین نشست علمی گروه روان شناسی: زبان بدن
  هفدهمین جلسه از سری نشست های علمی گروه روانشناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز در تاریخ ۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۵ با عنوان "تحلیل روان شناختی زبان بدن از دیدگاه آلن پیز" با ارائه آقای دکترعباس شفایی، دانشجوی دکتری علوم اعصاب شناختی در کلاس ۳۰۴ دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی با حضور سرکار خانم دکتر زینب خانجانی، مدیر محترم گروه روانشناسی برگزار گردید.
  ابتدا آقای دکتر شفایی با نشان دادن تصاویری مقدمه ای در رابطه با زبان بدن ارائه کردند. سپس آقای دکتر با بیان اینکه انسان ها نیز مانند حیوانات دارای حباب هوائی قابل حمل شخصی در اطراف خود دارند، توضیحاتی در رابطه با  قلمرو شخصی، قلمرو خصوصی، قلمرو اجتماعی و قلمرو عمومی بیان فرمودند.
 جلسه با توضیحاتی در رابطه با کشف احساسات و هیجانات مراجع، اعضای صورت و وضعیت بدن ادامه یافت. جلسه با پاسخ به سوالات دانشجویان به پایان رسید.

نظر شما :